Bericht

ING bank Leiden zichtbaar via RMBB ontbijt

16 mei 2019

LEIDEN

Impressie van de ochtend: VIDEO
(m.d.a. Joost Kooreman)

 

 

De ING bank adviseert, financiert en faciliteert ondernemers en instellingen, staat er op de ING-website. En dat faciliteren wordt dit keer zichtbaar door het RMBB ontbijt te organiseren in samenwerking met het Biotech bedrijf Galápagos op het BioScience park in Leiden.

De ontbijtgenoten worden welkom geheten door Eric van Rossum (adviseur wonen ING) en Andre Hoekema (chief business officer Galápagos) en naar de ontvangstzaal verwezen, waar het ontbijt wordt geserveerd door Caro Catering.

Met een 70-tal aanwezigen is het volle bak en wordt er snel gestart met de formaliteiten. In haar pitch vertelt Jolanda Touw van Linea Directa (nieuw lid) hoe je werknemers vitaal en veerkrachtig houdt.    
Op voordracht van Dick Bentveld stelt Pim ten Pierick van de TPM Groep uit Zoetermeer zich voor en vertelt over hun diensten in de ICT, en specifiek over beveiliging van data en systemen.
Als introducé van Heinz Hoek is Tycho Vos van OX architecten meegekomen. Als architect is het zijn streven om mensen gelukkig te maken met mooie vastgoed ontwerpen.

Zoals bekend is fietst Ernst van Win mee met het team van het RMH Leiden met de HOMERIDE 2019 op 22-23 juni. Hij doet een oproep om zich als shirtsponsor aan te melden, zodat gezamenlijk het streefbedrag kan worden verwezenlijkt. Interesse? Neem contact op met Ernst.

Andre Hoekema weet iedereen te boeien door eenvoudig uit te leggen wat er er zich binnen dit biotechbedrijf afspeelt. Dankzij gedegen onderzoek is er een medicijn gevonden waarbij zeer positieve resultaten worden geboekt bij patiënten met reumatische klachten in de gewrichten en spieren. Het product komt/is ook op de markt verkrijgbaar.
Vanwege het grote enthousiasme die de RMBB-groep uitstraalt alsmede de maatschappelijke doelstelling, geeft Andre aan met het bedrijf Galápagos per direct lid te willen worden. Dit wordt met een applaus verwelkomd.   

Omdat we dan toch in de gezondheidssfeer verkeren wordt de ontbijtsessie afgesloten met de volgende 'Spreuk van de Dag':

“Een glimlach is de mooiste manier om je uiterlijk te veranderen!”