Bericht

Geslaagd Paasontbijt bij Holiday Inn te Leiden

18 april 2019

 LEIDEN

Impressie van de ochtend:  VIDEO
(m.d.a. Joost Kooreman)

 

Steeds maar weer blijft Michel Moerkerk, Deputy General Manager bij Holiday Inn Leiden & ECC Leiden, je verbazen met zijn grenzeloze organisatietalent en gastvrijheid.

Met een enthousiast HIL-team van breed glimlachende medewerkers worden de ontbijtgenoten opgewacht en naar het gereserveerde deel in de restaurant begeleid. In aanloop naar het Paasweekend is het vrij druk met gasten, maar daar merken de RMBB ontbijtgenoten niets van.

Tijdens het welkomstpraatje verwijst voorzitter Danny Douwes naar de recente week actualiteiten als de 2-1 voetbaloverwinning van Ajax-Juventus en de 4-3 treffermatch Manchester-Tottenham, waar menig voetbalfan zijn hart aan heeft kunnen ophalen. Triester was de felle brand van in de Notre-Dame Parijs en het oppakken van Julian Assange: dit was niet bepaald dé week voor Klokkenluiders.

Goed nieuws is dat er vorige maand weer 2 nieuwe leden zijn aangemeld en vandaag Bertram Wesselman als introducé heeft meegenomen The Travel Club (Peter Lindhout en Pascale Meij). Zij geven persoonlijk en deskundig advies over pakketreizen tot reizen op maat. Van weekendje weg tot wereldreis.

Kim van Berkel, advocaat bij het Leidse kantoor HR Legal, legt uit dat ze je graag juridisch bijstaat in HR kwesties en Arbeidsrechtzaken. Zij heeft haar bedrijf direct aangemeld als nieuw lid en zal binnenkort het Ronald McDonald Huis van dichtbij gaan ervaren.

Ook Stephan Csorba van het internetbureau Csorba Media uit Leiden is lid geworen van het RMBB. Stephan vertelt dat hij je voor een schappelijk bedrag helpt met het bouwen van een nieuwe bedrijfswebsite. Wil je liever zelf bouwen: dan kun je voor de kneepjes eerst les nemen bij de Csorba Academy. 

De gastheer Michel Moerkerk, namens Holiday Inn Leiden, verrast het Ronald McDonald Huis Leiden met een gul gebaar. Hij overhandigt aan Jennifer Blogg van het RMH management wel 10 dinercheques. Deze zijn door het RMH management naar eigen inzicht te vergeven aan
10 gezinnen die het in de aankomende tijd het hardste nodig hebben.
Zij kunnen een avond ontspannen op kosten van het HIL.
Dit prachtige gebaar wordt met een gemeend applaus ontvangen.

Afgesloten wordt met de Spreuk van de Dag:
“Als wij de bal in de ploeg houden, dan kunnen die anderen niet scoren! (het orakel: Johan Cruijff)”