Bericht

INTERVIEW - GINGER KLINK

1 juni 2019

(download het hele interview)

 

"IN GESPREK MET . . .
GINGER KLINK - OLYMPIA UITZENDBUREAU"

 

1. Kunt u zichzelf en het bedrijf waar u werkt in één zin aan ons
    voorstellen?

Hi, Ik ben Ginger Klink en ik ben werkzaam bij het leukste uitzendbureau van Nederland. Olympia geeft werk betekenis!

 

2. Hoe zou u ondernemen/werken in het Leidse omschrijven?

Wij zitten op een fantastische plek midden in het centrum van het levendige Leiden. Het leuke aan deze stad is dat nieuwe gezichten snel bekende gezichten worden omdat het een aangenaam en hartelijk stadje is. De mensen die je ‘s ochtends op het RMBB ontbijt tegenkomt, kan je later ook zo op straat tegenkomen. Dit geld tevens voor zowel onze opdrachtgevers als voor de uitzendkrachten, dit zorgt ervoor dat in beide gevallen snel een persoonlijk en informeel contact ontstaat.

 

3. Waarom bent u gaan doen wat u bent gaan doen?

Ik ben om mijn 18e begonnen bij Olympia in combinatie met een MBO opleiding. Vandaag de dag ben ik alweer bijna 8 jaar in dienst! Dit komt doordat we een echte familie zijn, wij lachen met elkaar maar werken tegelijkertijd ook keihard met elkaar om samen de top te bereiken en 1 doel te behalen. Daarnaast is, heel cliché, geen dag hetzelfde. Je leert iedere dag op zowel administratief als commercieel gebied, maar ook van de mensen om je heen. De relaties die je dagelijks met klanten en uitzendkrachten opdoet zijn erg waardevol. Dit zorgt er voor mij in ieder geval voor dat ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga!

 

4. Waar houdt u zich buiten werk vooral/het liefst mee bezig?

Wanneer ik niet op mijn werk ben, ben ik graag samen met familie en vrienden thuis of op het terras met een borrel of in de kroeg. Ook doe ik aan sporten en ga ik graag naar het buitenland voor een vakantie.

 

5. Wat eet u het liefst tijdens het ontbijt?

Normaal gesproken eet ik thuis altijd havermout, maar met dit luxe ontbijt zie ik altijd de kans om voor een lekker croissantje en de ovenbroodjes te gaan. En natuurlijk een lekker bakje koffie.

 

6. Wie van de RMBB-leden zou u willen aandragen
    om in de volgende uitnodiging extra belicht te worden
    en welke vraag zou u deze persoon willen stellen?

Ik draag het stokje over aan Tim de Vries van De Clercq Advocaten Notariaat.