Bericht

INTERVIEW - MARTIJN VAN DER NAT

6 januari 2020

(download het hele interview)

"IN GESPREK MET...
MARTIJN VAN DER NAT -
BALYON GRAFISCHE VORMGEVING"

 

1. Kun je jezelf en het bedrijf waar je werkt in één zin aan ons voorstellen?

Ik ben Martijn van der Nat, grafisch vormgever en fotograaf bij Balyon grafische vormgeving, of het nu gaat om een logo, visitekaartje, website, flyer, brochure, beurspresentatie of fotografie, ik zorg ervoor dat uw communicatiemiddelen bijdragen aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf, je krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken.

 

2. Hoe zou je ondernemen in het Leidse omschrijven?
Ik ben pas sinds 1 januari 2019 zelfstandig ondernemer dus heb ik nog niet veel ervaring met ondernemen in het Leidse. Tot nu toe alleen nog maar leuke en interessante mensen mogen ontmoeten.

 

3. Waarom ben je lid geworden van het RMBB?

Ik vind het een mooie combinatie; zakelijk netwerken waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. En dan ook nog een mooi doel; het Ronald Mc Donaldhuis. Tegelijkertijd ontmoet je er betrokken ondernemers die met hun hart ondernemen, daar voel ik mij bij thuis. 

 

4. Wat eet je het liefst tijdens het ontbijt?

Allereerst koffie!!! Ik hou van koffie, ben niet echt een kenner maar kan een goed bakkie wel waarderen. Daarbij eet ik graag een boterham met chocopasta of hagelslag.

 

5. Wat zijn je voornemens voor 2020?

Meer bedrijven verder kunnen helpen. Mijn klanten blij maken met doordachte & verzorgde ontwerpen. Een magazine vormgeven, (weer) voor de rijksoverheid ontwerpen, een logo en een huisstijl voor een wereldwijd automerk en voor een eredivisie voetbalclub ontwerpen èn last but not least; het noorderlicht fotograferen. Maar als ik met mijn gezinnetje lekker op vakantie naar de
Côte d’Azur kan is het jaar al geslaagd.

 

6. Wie van de RMBB-leden zou je willen aandragen om in de volgende uitnodiging extra belicht te worden?

Ik zou het stokje graag doorgeven aan Steven Bolsterlee van Drukkerij de Bink.