Bericht

Geslaagd Thuisontbijt!

19 februari 2021

Normaal komen de RMBB-leden maandelijks samen op de 3e donderdag van de maand bij een van de leden op kantoor, in het bedrijf of op een andere locatie om te netwerken onder het genot van een lekker ontbijt.

Helaas kan dat nog even niet vanwege corona, en dus hebben 5 RMBB-leden de krachten gebundeld en is er een alternatief gevonden om toch in de maand februari gezamenlijk en op afstand een RMBB-ontbijt te nuttigen.

Op de 3e donderdag van februari werden veel ontbijtgenoten door de RMBB-Stuurgroep aangenaam verrast, toen ze thuis of op het werk een heerlijk ontbijt overhandigd kregen.

Op deze manier willen wij de verbinding met onze leden zoeken en
hen een hart onder de riem steken.

Niet alleen missen wij de glimlach en de contacten met onze leden,
maar ook omdat we even stil willen staan en samen in gedachte een moment aandacht willen geven aan al die kinderen en ouders die iedere dag maar weer bij het Ronald McDonald Huis aankloppen.

De verbazing, de glimlach en de hartverwarmende reacties die volgden op het in ontvangst nemen van de ontbijttas gevuld met lekkers, maakte het voor de leden van de Stuurgroep meer dan waard om vroeg hun bed uit te komen.

Graag laten we je delen in die momenten en kijken we samen terug naar de ochtend dat er iemand aanbelde en zei: "Goedemorgen, ik kom je een thuisontbijt aanbieden namens jouw RMBB ontbijtclub".

Omdat niet alle leden werden aangetroffen bleven er wat ontbijtjes over. Zelfs die kregen een hele mooie bestemming; het Ronald McDonald Huis aan de Boerhaavelaan was er blij mee.