Bericht

Grant Thornton's Traditioneel Kerstontbijt 2015

18 december 2015

Meer dan 80 leden van het Ronald McDonald Business Breakfast Leiden (RMBB) verzamelde zich in de vroege ochtend van donderdag 17 december om 08.00 uur bij het Restaurant Koetshuis de Burcht. Onder leiding van Simon Dubbelaar verwelkomden de kerstmannen van de Band of Liberation de gasten met een uitgebreide serenade van kerstliederen.

Dit jaarlijks terugkerend kerstontbijt wordt telkens gesponsord door Grant Thornton accountants en adviseurs uit Leiden en in samenwerking met Tom Holswilder wordt het Koetshuis omgetoverd tot een gezellige huiskamer in kerstsfeer.

De Britse componiste en mezzosopraan Emma Brown, begeleid door de Band of Liberation, geeft een prachtige klassieke voorstelling. Daarnaast zorgde de dames van het Leids gezelligheid ensemble "Er Welt Een Traan' voor een muzikale omlijsting. Nancy Haanappel, huismanager van het Ronald McDonaldhuis, liet alle aanwezigen aan de hand van een ervaringsverhaal ervaren hoe belangrijk het huis voor gezinnen kan zijn.
Dit is precies waarom ondernemers graag bijdragen aan het RMBB.

Het RMBB is een actief Leids ondernemersnetwerk wat helpt ouders dichter bij hun kind te zijn op momenten dat het kind vanwege gezondheidsredenen in het LUMC verblijft. Dit gebeurt door het financieel ondersteunen van het Ronald McDonald Huis. In november is de jaarlijkse cheque aan het RMhuis overhandigd ter waarde van € 12.500,=

Maandelijkse maaltijd
De Ronald McDonald Business Breakfast club ontbijt iedere 3e donderdag van de maand bij een van de leden. Er wordt een kleine jaarcontributie betaald en omdat de sponsoren de ontbijten betalen gaat er weinig van het bedrag af en aan het einde van het jaar krijgt het RMhuis de opbrengst.

Geen beelden gevonden.