Bericht

3 RMBB-leden organiseren samen een ontbijt

12 april 2017

Leiden

 

Drie ondernemers, leden van het RMBB, sponsoren samen het RMBB-ontbijt op 20 april 2017: Ant Brandenburg (Paarse Mier), Ellen Massaro (EM Professional Organizer) en Boudewijn Krijger (Gradior Vision Focus).

En nee, we zitten niet bij Ant aan de keukentafel, Boudewijn hoeft niet extra vroeg zijn bed uit om zelf de broodjes te smeren en Ellen hoeft geen 'ToDo- lijsten' af te werken voor de organisatie van deze speciale ontbijtsessie.

Tijdens het door leerlingen van het ROC verzorgde ontbijt aan de locatie 'de Nieuwe Energie' maken jullie kennis met de werkwijze van Ellen, Ant en Boudewijn.

 

Paarse Mier
Het is geen toeval dat Ant Brandenburg haar bedrijf de Paarse Mier heeft genoemd.
Ant in het Engels betekent natuurlijk Mier. En nu wil het dat een mier een specialist is, die helder communiceert en goed samenwerkt en daarmee kwaliteit levert binnen de mierengemeenschap.
Dat is wat Ant met haar organisatie realiseert. De kleur paars staat voor verandering of transformatie, zelfvertrouwen, ambitie, wijsheid en voor inspiratie.

Ant help de afstemming te verbeteren tussen teams, afdelingen en organisaties, door anders naar de problemen te kijken. Door vooral de mensen actief bij het oplossen te betrekken ontstaat een productieve en prettige werkomgeving.

 

Gradior VisionFocus
Gradior betekent in het Latijn “ik ga vooruit / verder”.
Boudewijn Krijger helpt mensen, groepen en organisaties die met succes willen inspelen op de toekomst. Wil je een stap vooruit in bewuste besluitvorming, doeltreffende communicatie, optimale samenwerking en effectieve klantgerichtheid dan kan Boudewijn je helpen.

 

Ellen Massaro Professional Organizer
Waar moet je beginnen? Stapels papieren op je bureau, een overvolle en onoverzichtelijke mailbox, een rommelig huis en heel veel ToDo-lijsten.
Ellen Massaro helpt je graag zodat jij je tijd kan besteden aan de juiste (leuke) dingen.

Na het ontbijt bieden ze elk 3 speedsessies aan van 15 minuten. Daarin kun je jouw effectiviteit onder de loep nemen. Je kunt je inschrijven op de lijst bij de start van het ontbijt.