Bericht

Rabobank Leiden-Katwijk doneert € 1.500,-

15 juni 2017


Oegstgeest

Het is een zonnige ochtend en de medewerkers van de Rabobank verwelkomen de RMBB-ontbijtgenoten glimlachend bij de voordeur tot in de achtertuin, met een warme handdruk. De koffieautomaat snort van de noeste arbeid vanwege de vele kopjes koffie die worden geserveerd en de ontbijtdis lonkt in de ooghoek als je binnenkomt.


Donatie

Na het openen van de bijeenkomst praat Margrietta Zwaan (assistent manager huiskamer) ons bij over de verbouwing van de kinderafdeling voor de allerkleinsten en ondersteunt haar verhaal met diverse foto’s uit het LUMC. Erik Versnel (directievoorzitter van de Rabobank) weet iedereen te verrassen door een bijdrage van € 1.500,- te overhandigen aan het RM huis.

Het geld wordt gebruikt voor een nieuwe daktuin in het LUMC. 'We willen daar iets moois neerzetten zodat de zieke kinderen daar met broertjes en zusjes kunnen spelen,' zegt Nancy Haanappel (manager RM huis). Voor het Leidse tehuis is het van groot belang dat er geld gedoneerd wordt, aangezien ze geen subsidie ontvangen. 'Ouders betalen een kleine bijdrage, maar dat dekt bij lange na niet de kosten en daarom zijn al die cheques, groot en klein, ontzettend belangrijk voor ons,' aldus de manager.


Introducees

Twee introducees, Pim Klop (Insight administraties) en Janneke Boerman (MijnEigenJurist) stellen zichzelf voor en vertellen waarom zij het lidmaatschap van het RM Business Breakfast extra belangrijk vinden.


Knuffel als aandenken
En Rob van den Nieuwendijk (accountmanager private banking) wordt speciaal naar voren gehaald om het RMBB-dankcertificaat met Knuffelkonijn in ontvangst te nemen, als dank voor het sponseren van dit ontbijt, en voor de vele jaren als trouw deelnemer aan het RMBB-ontbijt.


Reportage

Van dit ontbijt heeft Tom van der Horst (verslaggever UnityTV) een mooie reportage gemaakt die terug te zien is via Unity.nu

> Kijk verder