Bericht

Traditioneel Kerstontbijt met Grant Thornton

21 december 2017

Leiden

De laatste ontbijtbijeenkomst van het jaar 2017 wordt traditioneel verzorgd door Grant Thornton accountants en adviseurs uit Leiden. Dat het een van de hoogtepunten van het jaar is blijkt uit de grote belangstelling van meer dan 65 deelnemers die aanschuiven aan het ontbijt.
En een ding hebben ze gemeen: iedereen draagt een “Touch Of Red”

De vroege ontvangst wordt trouw verzorgd door een delegatie van de Band of Liberation o.l.v. kapitein Simon Dubbelaar, die gekleed als kerstmannen en kerstvrouw reeds vanaf 07:30 uur staande vóór het Koetshuis de gasten muzikaal verwelkomen met Christmas Carols.


De gastheer

Ron Hogenboom en Pieter Visser spreken namens Grant Thornton de aanwezigen bondig maar gepassioneerd toe en wensen allen een gezond en succesvol bedrijfsjaar 2018.


Serieuze noot

Behalve gezamenlijk gezang en een goede sfeer is er ook een moment ingeruimd voor een serieuze noot. Een van de ontbijtgenoten, Maiko van Dam, deelt zijn persoonlijke ervaring met de aanwezigen. Het intense proces welke zijn familie heeft doorlopen vanwege de ziekte van hun jonge dochter en de ervaring welke zij daarbij hebben opgedaan met het RM Huis Groningen doet eenieder weer beseffen hoe belangrijk de bijdrage aan het RM Business Breakfast Leiden is.

Als dank voor de support en aanwezigheid in het afgelopen jaar wordt er aan iedereen een twinkelend presentje uitgedeeld.


Beste wensen

Het bestuur wenst allen zeer fijne feestdagen met veel liefde, voorspoed en gezondheid voor 2018.
Daarbij een speciaal woord van dank aan Maiko van Dam die het heeft aangedurfd ons deelgenoot te maken van zijn persoonlijke ervaring.


Een tevreden RMBB-bestuur