Bericht

Hamburger & Eitje bacon bij McDonalds Rooseveltstraat

18 januari 2018

Leiden


Een stevig ontbijt
Niets is mooier om de dag goed te beginnen met een stevig ontbijt. Het gezegd is niet voor niks ”Ontbijt als een koning, lunch als een prins en dineer als een arme”
Verse broodje met zalm, croissantjes, smoothies, yoghurt met muesli en vers fruit. En natuurlijk ontbreken de heerlijk verse hamburgers en scrambled eggs met bacon deze ochtend niet. McDonalds restaurant aan de Rooseveltstraat laat zich ook deze ochtend weer van haar beste kant zien.


Windkracht 9

De ‘stormcode Rood’ die voor vanochtend is afgegeven heeft bijna niemand ervan weerhouden om aanwezig te zijn. Na een warm welkom aan de aanwezigen te hebben gegeven, neemt Walther Jacobs, eigenaar van inmiddels 6 McDonalds restaurants in Leiden Sassenheim en Alphen a/d Rijn, het woord en neemt de luisteraar mee door de wondere wereld van McDonalds. Walther licht een tipje van de sluier op en spreekt gedreven over de marketing, het belang van mensen en personeel en de uitgedachte concepten die zijn uitgerold en in het verschiet liggen.
Zijn lidmaatschap aan het RMBB Leiden mag duidelijk zijn maar nogmaals wordt het maatschappelijk belang van ondersteuning duidelijk als bekend wordt dat het RM Huis momenteel weer overvol zit.


Omzetting sponsoring ontbijt februari

Het geplande XL-ontbijt samen met RMBB Leiden en Alphen a/d Rijn gaat niet door vanwege het uitlopen van de werkzaamheden van de Daktuin in het LUMC. Echter Michel Moerkerk, facilitair manager van Holiday Inn Leiden springt hier direct op in en biedt aan het ontbijt van februari met veel plezier te willen organiseren.
Waarvoor dank!


Loop hard voor het Huis!

Ook dit jaar organiseert het Ronald McDonald Huis de deelname aan de Leiden Marathon op zondag 27 mei 2018. Het mooiste parcours van Nederland heeft dit jaar een nieuwe route voor de 10, 21 en 42 km lopers. Ook 5 km lopen is nog steeds mogelijk. De start en de finish blijven in ons gezellige historische centrum.