Bericht

Eigenhuis hypotheekadvies bij CBC Keypoint Leiden

19 april 2018

Leiden

 

Zelfs een defecte slagboom kon Jeff en Pieter niet tegenhouden om deze ochtend met veel enthousiastme de gasten te ontvangen in het recent verbouwde restaurant van CBC Keypoint Leiden. Strak in het pak en met een grote glimlach werd eenieder persoonlijk verwelkomd en begeleid naar koffiecounter.

  

De ontbijtsessie was een gezamenlijk initiatief van Jeff Bolte van Eigen Huis Hypotheekadvies Leiden en De Raad MakelaarsSamen willen deze Leidse c.q. Katwijkse ondernemers uiting geven aan hun band met het RMBB en het RM Huis door hun mede ondernemers in eigen huis te ontvangen. Voor de meeste aanwezigen was het een aangename verrassing om in een industriele omgeving, doch met de privacy aandoende sfeer van een huiskamer, van het ontbijt te genieten.

Tijdens welkomstwoord vroeg Margrietta aandacht voor de sportieve activiteiten die o.m. door het RM Huis worden georganiseerd zoals deelname aan de Leiden Marathon van 27 mei 2018 en de HomeRide op 23 en 24 juni 2018. Meedoen kan door je op te geven via Geef je op!
Tevens wordt gememoreerd aan de XXL-onbijtsessie van donderdag 20 september a.s., georganiseerd door het RM Huis en het LUMC. De onbijtclubs uit Leiden en Alphen a/d Rijn komen samen op de recentelijk verbouwde Daktuin in het LUMC. Het is een zéér interessant netwerkmoment. Noteer het alvast in je agenda.
Aanmelden kan via de de RMBB-website.

Aansluitend was er veel animo voor een interessante presentatie gegeven door beide gastheren over de marktontwikkeling van het vastgoed in de Leidse regio. Aansluitend was er de mogelijkheid voor een rondleiding.

De medewerkers van de zakelijke afdeling van de ABNAMRO bank geven aan dat ze voornemens zijn op 21 juni a.s een 'Pre Summer Borrel' te organiseren aan het einde van de dag en op een mooie plek in Leiden.
Hiermee wil men de leden en hun relaties uitnodigen voor een ontspannen netwerkmoment en natuurlijk om elkaar nog beter te leren kennen.
Meer informatie volg.

Al met al was het een zeer geslaagde bijeenkomst!