Bericht

De Bink, meer dan alleen Drukwerk

21 juni 2018

Leiden

 

Drukkerij De Bink in Leiden. Cornelis de Bink richtte in 1882 een traditionele drukkerij op, maar De Bink is ondertussen uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor offline én online communicatiemiddelen. Hier combineert men ambachtelijke druk- en printtechnieken met nieuwe media.

Zo werd de ochtend geopend door Zeger van der Plas, commercieel directeur bij De Bink drukkerij. Onlangs vierden zij nog het 135-jarig bestaan en voeren ze het predicaat “Koninklijk”. Het recht een onderscheiding te voeren voor een ondernemingen met landelijke betekenis welke 100 jaar of langer bestaat.

Voor de 2e keer wordt het ontbijt bij het RMBB-lid georganiseerd en is alles uit de kast getrokken om zich van de beste kant te laten zien. Speciaal voor deze gelegenheid is er een cadeau voor het RMD Huis ontworpen welke met veel show wordt overhandigd. Van het pand van het RMD Huis aan de Burggravelaan in Leiden is een bouwplaat ontwikkeld waarvan een opgeblazen model (300%) wordt gepresenteerd. Het waarheidsgetrouwe model ziet er bijzonder mooi uit en wordt met veel dank in ontvangst genomen. Via Facebook komen aansluitend zeer veel positieve reacties toe.

Als introducé doet Theo van Heijningen van Schiphol Airport, Lean &Six Sigma programma, uit de doeken hoe hij met een team tracht de processen in de organisaties te optimaliseren volgens de trainingsprogramma’s om de klanten (lees: de passagiers) zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Na een interessante rondleiding door het bedrijf gaat iedereen met een tas vol leuk spullen zijns weegs.