Bericht

INTERVIEW - MARK BUYTELAAR

1 oktober 2018

(download het hele interview)


"IN GESPREK MET . . .

MARK BUYTELAAR - CREDION"

 

1. Kunt u zichzelf en uw onderneming in één zin aan ons voorstellen?

Gedreven door de passie om onze klant verder te helpen en met ruime ervaring binnen alle grootbanken realiseren wij, in opdracht van onze klant, met Credion bedrijfs- en vastgoedfinancieringen

2. Hoe zou u ondernemen in het Leidse omschrijven?

Ondernemen in Leiden is fantastisch. Leiden is een stad, maar toch ook een dorp. Je komt andere ondernemers overal en regelmatig tegen en dat zorgt voor een vertrouwde gemoedelijke sfeer. Tegelijkertijd wordt er ook heel hard gewerkt. Work hard, play hard

3. Waarom bent u lid geworden van het RMBB?

Ik ben lid geworden van RMBB omdat het doel mij tot in de vezels raakt. Ik moet er niet aan denken dat een van mijn kinderen ernstig ziek zou worden. Daarom vind ik het van wereldbelang dat gezinnen die in deze situatie terechtkomen maximaal ontzorgd worden en waar ik kan draag ik graag mijn steentje bij.

4. Wat eet u het liefst tijdens het ontbijt?

Zelf eet ik 's morgens altijd graag magere kwark met wat muesli of granola, noten en vers fruit. Maar op z'n tijd een gebakken eitje met spek vind ik ook heerlijk.

5. Wat zou voor u de perfecte ontbijt locatie zijn en waarom?

De perfecte ontbijtlocatie voor mij is met opkomende zon aan het strand. De ultieme omgeving om ontspannen de dag te starten. Wanneer ik kijk naar de locaties waar het RMBB plaats heeft gevonden de afgelopen jaren vind ik het altijd overal een succes. Meest emotioneel blijft voor mij altijd het kerstontbijt in Koetshuis De Burcht.

6. Wie van de RMBB-leden zou jij willen aandragen om in de volgende uitnodiging extra belicht te worden?

Ik geef ‘m graag door aan Ron van der Kooij van Van der Kooij bedrijfsmakelaars!