Bericht

INTERVIEW - RON VAN DER KOOIJ

1 november 2018

(download het hele interview)


"IN GESPREK MET . . .


RON VAN DER KOOIJ - BEDRIJFSMAKELAAR"

 

1. Kunt u zichzelf en uw onderneming in één zin aan ons voorstellen?


De drive van het werken binnen het vastgoed komt vanuit een passie voor de gebouwde omgeving, zowel historisch als gedurfde nieuwe ontwikkelingen op het gebied van "groene' ontwikkelingen maakt elke dag een uitdaging. Sinds 1986 ben ik in de regio Leiden betrokken bij allerlei ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed, als makelaar-taxateur, adviseur en conceptbedenker.

2. Hoe zou u ondernemen in het Leidse omschrijven?


Werkzaam vanaf 1986 in Leiden heb ik de stad zien groeien en bloeien tot de geweldige omgeving zoals het nu is geworden, werken, wonen, recreëren, hartje van de Randstad en je hebt hier echt alles. En de ondernemers houden graag de bal in de ploeg, dus lokaal en regionaal elkaar de business gunnen.

 

3. Waarom bent u lid geworden van het RMBB?


We hebben jarenlang kantoor gehad op Boerhaavelaan 4, recht tegenover het Huis, Ellen Reuter, de voorganger van Nancy kende ik nog vanuit Infotheek en bracht haar passie voor het huis over op me

 

4. Wat eet u het liefst tijdens het ontbijt?

Gewoon brood met beleg, een kop thee en 3 kranten erbij!

 

5. Wat zou voor u de perfecte ontbijtlocatie zijn en waarom?

Dat ligt aan de tijd van het jaar, in deze periode bijv. Panbos met geweldige kleuren van de natuur, in het voorjaar en zomer op het strand, en in de winter boven op een Zwitserse berg. Zakelijk vind ik het RMBB ontbijt op locatie bij bedrijven of organisaties inspirerend, direct kennis maken.

 

Wie van de RMBB-leden zou jij willen aandragen om in de volgende uitnodiging extra belicht te worden?

Dan stel ik Robert Mous van Isource voor.