Bericht

INTERVIEW - HETTY KRIJNEN

1 december 2018

(download het hele interview)

 

"IN GESPREK MET . . .

HETTY KRIJNEN - IO INTERIEURADVIES"

(Interview december 2018)

 

1. Kunt u zichzelf en uw onderneming in één zin aan ons voorstellen?

Ik ben Hetty Krijnen van IO Interieuradvies, een strategisch interieur en stijl specialist voor mensen en organisaties die willen wonen en werken in een stijlvol, comfortabel en functioneel ingericht interieur dat volledig invulling geeft aan de gewenste beleving en uitstraling.

 

2. Hoe zou u ondernemen in het Leidse omschrijven?

Leiden ervaar ik als een bruisend geheel van veel economische, culturele en sociaal bewogen activiteiten. En zo is ook het ondernemersklimaat met haar innovatieve bedrijvigheid en vele actieve ondernemers vol ambitie. Dit biedt veel kansen en mogelijkheden voor elkaar om vooral samen te werken aan een duurzame en gezonde toekomst voor ons zelf en iedereen die ons dierbaar zijn.

 

3. Waarom bent u lid geworden van het RMBB?

Ja, al bijna 10 jaar. De betrokkenheid. De directe verbondenheid. En het raakte me nog meer toen een dochter van een vriendin uit Twente hier kon zijn voor en met haar gezin. Het team van de huiskamer, de daktuin, RMBB. Warmte en bezieling en daadkracht. Met een lach en een traan is zo voelbaar.


4. Wat eet u het liefst tijdens het ontbijt?

Echt vers fruit, yoghurt, muesli, kruiden thee. En daarna een stevige bak koffie met een heerlijk gemberkoekje. Haha… maar het mag ook een geweldige bonbon zijn met peper. Voor pit en meer.


5. Wat zijn uw voornemens voor 2019?

Verder ontwikkelen van mijn totaalconcept in interieuradvies, waardoor nog meer mensen en organisaties kunnen wonen, werken en leven in een interieur dat waarde toevoegt aan hun succes en kwaliteit van leven. In 2019 ga ik de inrichting en styling van 3 MKB Leidsche bedrijven doen.

 

6. Wie van de RMBB-leden zou jij willen aandragen om in de volgende uitnodiging extra belicht te worden?

Dan stel ik voor Bouwiena Boer van Fit20 Leiden, zij hoort bij “de nieuwe lichting ondernemers in Leiden”.